For å registrere bil kan benyttes lønnsarter 220 (privatbil) eller 222 (yrkesbil).

Når dere oppretter en fri bil post under lønnsposter, dukker det opp et vindu med tilleggsinfo. Disse feltene må fylles ut.
Når dere får A-meldingen som dere får når sender a-melding, gjør dere følgende:
1. Velg A-melding manuell og fane 2. Kontroller tillegsinfo. Velg riktig måned og trykk på kontroller-lenken. Fyll inn og oppdater.
Når dette er gjort på alle, velges Utinn og amelding direkte og sender inn.

2. Når dette er i orden, velges lønnsposter-knappen og i-ikonet og legger inn tilleggsinfo. hvis ikke er gjort. Så ligger de der fast.