I NettLønn Expense Premium finns det flere muligheter att lage Godkjennings hierarkier.

Man må ha en administrator rolle før att kunne endre instillinger på en bedrift i NettLønn Expense.

• Via Header menyen, navigere till "Organisation"
  • På venstre meny, velg Instillinger => Godkjenning

De spørsmåls tegn - Beskriver litt mer i detalj hva de førskjellige instillingene gjør. Nedan får dere en oversikt.

1. Aktiver godkenning - Hvis den er deaktivert, er det bare att sende in kvitteringer utan noe som helst godkjenning.
  2. Antall Autoriserte godkjennere - Valg 1,2 eller 3. Hvis man ønsker flere som skall godkjenne en utleggsrapport, kan man lage den typen av ting her.
  3. Standardgodkjenner - Hvis man ikke bruker noe som helst godkjenningstruktur, får standardgodkjenner alle utleggsrapporter før godkjenning. Lurt i de tillfellen man har kun en godkjenner i en bedrift.
  4. Godkjenningstruktur - Man kan velge etter Avdeling eller Dimension. I Bilden ovan er det opplagt etter avdelingsstruktur.
  5. Den overste nivån - Acme AS - gir mulighet att godkjenne på bedriftsnivå.
  6. Avdeling - Hvis ser på "Marked" går det fint att velge flere godkjennere under "Godkjenner 1" - da er det nok att en av disse godkjenner en utleggsrapporten. Klicka på navn cell før att endre godkjenner på avdeling eller bedriftsnivå.
    1. Man kan också sette beløpsgrens på en godkjenner. F.eks att Tess Leder får godkjenne utleggsrapporter opp till 10 000 Kr
  7. Midlertidige godkjennere - Fungerer slikt att hvis en godkjenner ikke er tillgjenglig. Har f.eks gått på Ferie, kan en annan ansatt får midlertidig godkjenningsrettighet.