1. Bruk lønnsart 93 for å registrere OTP-beløpet:

• Velg en ansatt som skal registreres med OTP.
    • Når du registrerer lønn for denne ansatte, benytter du lønnsart 93 for OTP.
    • I feltet for beløp, oppgi summen fra fakturaen du har mottatt fra forsikringsselskapet som administrerer OTP-en.
  2. Spesifiser hvilken pensjonstilbyder som gjelder:

• Gå til menyen Selskapsopplysninger i Nettlønn.
    • Nederst på siden finner du seksjonen for pensjonsinnretninger.
    • Klikk på Vis Pensjonsinnretning for å åpne oversikten over registrerte tilbydere.
    • Hvis pensjonstilbyderen din ikke allerede er oppført, kan du legge den til ved å klikke på Legg til Pensjonstilbyder.
    • Fyll inn nødvendige opplysninger om pensjonstilbyderen og lagre.

Etter å ha fullført disse stegene, vil OTP-registreringen være oppdatert i Nettlønn. Dette sikrer at innbetalinger og rapportering blir korrekt håndtert for OTP.