1. Velg «Ansatte» i menyen til venstre, og fanen «Arbeidsforhold».
  2. Hvis du vil søke opp yrkeskode, trykk på det lille ikonet under feltet for yrkeskode.
  3. Trykk «Ctrl» + F på tastaturet og du vil få opp en liten søkeboks (oftest oppe til høyre), og begynn å skrive navnet på yrket du vil søke etter i søkeboksen.
  4. Når tabellen har søkt seg frem til riktig navn, så kan du klikke på dette og koden og yrkestittel legger seg i riktig felt.
  5. Om du har riktig yrkeskodenummer tilgjengelig kan du legge det direkte inn i feltet og trykke på «TAB» og «Lagre» nederst på siden.

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, nummer, programvare

Automatisk generert beskrivelse

Er du usikker på hvilken yrkestittel eller kode som blir mest korrekt? Sjekk yrkeskatalogen på SSB sine sider; Yrkeskatalogen – SSB