Bilag 1:

PRODUKT

1 Løsningene

Generell informasjon om løsningen

• Nettlønn

• Et web-basert lønnssystem

• NettLønn Expense

• Expense management system

• NettLønn Expense Premium

• Expense management system

• HR Manager / Employee

• System for føring av timer og fravær, samt prosjektrapportering

1.1.1 Pågående utvikling av funksjonalitet

Løsningene beskrevet i dette bilaget undergår pågående utvikling av eksisterende og ny funksjonalitet.

1.1.2 Håndtering av versjoner

Leverandøren utgir nye versjoner på en regelmessig basis.

1.1.3 Språk

Nettlønn er tilgjengelig på norsk.

De øvrige produktene er minimum tilgjengelig på både norsk og engelsk.

1.1.4 Autorisasjon og personlige innstillinger

Kunden tildeler og administrerer rettigheter på sitt abonnement til enhver tid. Et utvalg fra NettLønn teamet har tilgang til alle abonnementer grunnet support-messige årsaker.

1.1.5 Administrasjon

En bruker med administrative rettigheter hos Kunden kan endre Master data. Hvilket betyr at brukeren, gitt tilganger, har rett til å lese, legge til, oppdatere og fjerne Master data.

Master data håndteres av Kunden.