Slik avslutter du gammel trekkrutine

NettLønn lanserte en ny rutine for Utleggstrekk – skatt 18.06.2023, og vi anbefaler at du flytter over ansatte med aktive utleggstrekk til den nye rutinen.

Gå til «Rapporter» på venstre side - > og rapporten «Diverse trekk» under menyen «Lønnskjøring». Generer rapporten for alle ansatte, kun ansatte som har / har hatt trekk vil synes på rapporten. Velg datointervallet for siste lønnskjøring for å se saldo og beløp trukket hittil. Dette er informasjon du trenger for å sette opp den nye rutinen.

Gå til de aktuell ansatte i «Lønnsposter» og slett linjen med lønnsart 961.

Gå til … «Innstillinger» og «Lønnsarter» og søk opp lønnsart 961, velg «Lagre» nederst på siden. Dette gjøres den første gangen den nye rutinen skal tas i bruk.

Gå tilbake til «Lønnsposter» og sett opp lønnsart 961 på de ansatte om har aktive trekk. Fullstendig beskrivelse av hvordan sette opp ny rutine finner du her - Rutine for utleggstrekk - skatt.