Vår telefonsupport er åpen alle virkedager fra kl. 10.00 til 13.00.

Du treffer oss på telefon (+47) 67 79 08 00

For at du skal få best mulig hjelp, ber vi deg ha både ditt brukernummer og kundenummer tilgjengelig når du ringer (du finner det i Nettlønn øverst i høyre ved å trykke på support knappen).

For rask saksbehandling anbefaler vi at du også har selskapsnavn og eventuelt feilmelding som må løses foran deg. Dersom det blir behov for å flytte samtalen til vårt skjermdelingsverktøy må du sitte foran din pc og du bør ha hodetelefon  tilgengelig.

Vi minner også om at supportsaker kan sendes via e-post til payroll.labs@ecit.com. Åpningstider: mandag -fredag fra. 9.00 til 16.00.