I NettLønn kan du oppdatere ansattverdier for flere ansatte samtidig. Denne rutinen er særlig effektiv for nyopprettet selskap eller man skal endre grunnopplysninger for mange ansatte (for eksempel tilordne nytt prosjekt til en gruppe ansatte, nytt arbeidssted til mange ansatte m.m)

1. Velg (…) på venstre side – Innstillinger – Masseoppdater ansattverdier

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse

Eksempler på data man kan masseoppdatere;

• Type arbeidsforhold
  • Arbeidstidsordning
  • Avlønningstype
  • Ansettelsesform

2. Slik gjør du – tick av i boksen «Type arbeidsforhold», velg «Ordinært arbeidsforhold» i rullgardinmenyen. Trykkpå       «Velg ansatte» og en ansattliste kommer opp. Velg alle ansatte (på toppen) eller huk av for de ansatte det                 gjelder og trykk «Oppdater valgte ansatte»

• Samme fremgangsmåte for alle informasjonsboksene
  • Har du mange ansatte i en kategori og et par i en annen kategori kan det lønne seg å oppdatere for alle og deretter endre manuelt på ansattkort for de som har andre

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse

Denne videoen beskriver i detalj hvordan masseoppdateringen fungerer.

NB! Videoen viser flere detaljer og inneholder utfyllende kommentarer