Denne rutinen er beskrevet for de som ønsker å importere ansattopplysninger fra ansattfil laget ved eksport av ansattoplysninger fra NettLønn.

Dette kan være firmaet Sprettoghopp AS som ønsker å få flyttet over ansattdata fra gammelt regnskapskontor A over til nytt regnskapskontor B.

Regnskapskontor A velger da UTINN – knapp , Årsavslutning og ” Eksport av opplysninger”.

Velg Årstall, Ansattinformasjon og trykk på "Last ned"-knappen Lag (se bildet under).

Filen bør krypteres før den sendes til Regnskapskontor B. Som nå kan importere filen (uten å dra over felter) ved at de først nullstiller indekseringen og laster opp filen.

MERK! Evt. Grupper, Underenhet (virksomhetsnr) må oppdateres manuelt etter importen.

MERK! Begynn å lese fra rad nummer 3 når importeres fra eksportfil fra NettLønn.