Regnskapsbilag kan opprettes manuelt i Nettlønn ved å holde musepeker over «UTInn» knapp –> Regnskap –> Eksport til regnskap.

Har du huket av for at Regnskapsbilag skal opprettes automatisk ved godkjenning, kan du oppdatere bilagsnummer og laste ned fil etter godkjenning av lønn for så å lagre denne lokalt.

Logg inn i Visma Business på aktuelt selskap.

Velg ikon for import –> legg bare til nye rader

Last opp Regnskapsbilaget du lastet ned fra Nettlønn, og denne legger seg som «ikke oppdatert bunt». Du kan oppdatere bunten og lønn blir bokført.