1. Utlegg du har lagret på telefonen kan deles med Nettlønn Expense app for automatisk opprettelse av utlegg. Finn ønsket kvittering og velg "Del med ikon" og finn Nettlønn Expense app.
  2. Dersom du har kvitteringen på papir: Trykk på "+" knapp og "Utlegg/Expense ". I neste bilde velger du "Scanne kvittering". Du kan også velge "Velg fra kamerarull" om du har bilde av kvitering lagret på telefon.
  3. Dersom du har utlegg uten kvittering: Trykk på "+" knapp og "Utlegg/Expense ". I neste bilde velger du  "Ingen kvittering".
  4. Dersom du har utlegg med flere sider: Trykk på "+" knapp og "Utlegg/Expense". I neste bilde velger du "Flersidig kvittering".

For mer detaljert beskrivelse av hvordan man deler kvitteringer med Nettlønn Expense, se denne artikkelen - «Fire måter å dele kvitteringer med Nettlønn Expense»