Det er viktig at klientene du kjører lønn for ligger på riktig abonnement i Nettlønn, da det er selskapet som eier abonnementet som blir fakturert for lisensen.

Om du skal flytte en klient fra ett abonnement til et annet, og du i tillegg bruker Travis eller HR Manager, anbefaler vi at du sender inn en ny bestilling for klienten. Da får vi oppdatert admin-rettigheter og satt opp riktige integrasjoner.

Du flytter selv klienten fra abonnement A (gammelt) til abonnement B (nytt) i Nettlønn, slik:

Hente data fra abonnement A:

1. Last ned ansattdata fra abonnement A
    • Utinn –> eksport av opplysninger –> velg året du er i –> huk av for «Ansattinformasjon»  –> last ned fil
  2. Last ned hittilverdier fra abonnement A
    • Utinn –> eksport av opplysninger –> velg året du er i –> huk av for «Lønnsdata import NettLønn» –> last ned fil
  3. Dokumenter innstillinger i abonnement A og legg inn de samme i abonnement B
    • Rapporter –> Annet –> Innstillinger –> skriv ut aktuelle innstillinger til pdf
  4. Deaktiver klienten på abonnement A
    • Under meny for firmastyring, på samme side som du velger hvilken klient du vil logge inn på, er det et menyvalg som heter «Inaktive selskap», huk av klienten du flytter til nytt abonnement.
  5. Her ser du en video av beskrevet prosess: (se vedlagt video)

Registrere data i abonnement B:

Følg ordinær onboardingsprosess i Nettlønn, beskrevet under «Kom i gang med Nettlønn»