For å administrere brukere i Nettlønn, må du ha superadmin-rolle. Du finner dette under "Administrasjon" og deretter "Administer brukere" i menyen til venstre. Hvis du ikke ser disse valgene, har du ikke Superadmin-tilgang.

For å legge til en ny bruker, klikker du på "Ny" og fyller ut den nødvendige informasjonen som e-post og passord. Passordet blir deretter sendt til den nye brukeren. De kan endre passordet sitt etter å ha logget inn minst én gang.

Når brukeren er opprettet, kan du justere rettighetene deres ved å klikke på "i"-ikonet i rettighetskolonnen. Velg hva brukeren skal ha tilgang til av firmaer og områder i løsningen. Hvis du kun vil gi tilgang til rapporter, huker du av "Vis kun rapporter".